Wysłany: 8 Kwietnia 2007, 19:38 Przemeblowanie na Forum
Jak pewnie zauważyliście dokonałem małych zmian Teraz bedzie troche mniej działów. A mianowicie zniknął rozdział Hyde Park (niezarejestrowani, polityka, Polska i świat itp.). Nie ma sie co martwić, HP pojawił sie w dziale "rozrywka" i wszystkie tematy już otwarte zostały tam przeniesione. Nadal można w HP pisać o tym samym co dawniej
Taka mała zmiana na początek...zobaczymy co dalej.
No i już na kolejny ogien poszły kolejne działy, małe fuzje, troche kompresji i tadam! Na razie to tyle. bo co za dużo to ...
_________________ Hej Gość!Zapytaj swoich znajomych czy już wiedzą o forum!
Zmian ciag dalszy, bo jak wiemy kto stoi w miejscu ten nie idzie do przodu. (Ależ to madre ) Posklejałem niektóre podfora w jedność, inne poprzenosiłem. Po prostu ścieśniam, bedzie bardziej ogólnie i czytelnie. Przynajmniej w teorii...
Zmian ciąg dalszy, bo jak wiemy kto stoi w miejscu ten nie idzie do przodu. (Ależ to mądre ) Posklejałem niektóre podfora w jedność, inne poprzenosiłem. Po prostu ścieśniam, bedzie bardziej ogólnie i czytelnie. Przynajmniej w teorii...
dobrze ze dodales 'przynajmniej w teorii' pozdrawiam heh
_________________ nieokrzesany majowy wiatr
nieokiełznany milowy las
nieopisany pierwiastek, nieład....
No i nadejszła wiekopomna chwila...kolejne odchudzanie forum na życzenie Black Rose (ale ja Was rozpieszczam ) Zniknęły dwa działy: "zainteresowania i hobby" (połączono z hyde parkiem) oraz "ogólnie" (połączono z historie, legendy, ciekawostki i plotki)
I tyle, kropka.
P.S Jak tak dalej pójdzie to zostanie nam tylko shoutbox