Wysłany: 20 Stycznia 2009, 15:21 Internet w Ryczowie
Witam!
Postanowiłem zrobić małe zbiorcze porównanie firm jakie udostępniają internet w naszej okolicy. Liczę, że podeślecie mi nazwy firm i ich stronki, ewentualnie cenniki. Wiem, że radiowy udostępniają przynajmniej cztery firmy. Wiem o Rysnecie i o firmie z Kępek. A reszta? Ja korzystam z neostrady, słyszałem że coś podobnego w technologii adsl udostępnia też Orange... i zwie się to Orange Freedom (nie mylić z Orange free) - ceny niższe niż w tp a niczym nie różni się od neostrady i jeszcze dostaje się pakiet smsów i złotówek na telefon w tej sieci.
_________________ Hej Gość!Zapytaj swoich znajomych czy już wiedzą o forum!
Ja również korzystam z neostrady;) Teraz jest wiele różnych ofert;) Ale z tego co słysze to większość ma neostrade albo radiówke;) A z kąd to juz nie pytam ale najszczęściej jest to Rysnet, na którego co raz więcej użytkowników się skarzy;) Neostrade mam bez lifebox'a tak to sie chyba pisze xD płace za 1 mb/s chyba 50 zł o ile sie nie myle;) PZDR
tez posiadam Neostrade ale mnie ona mnie denerwuje juz powoli...co chwile przeciazone i wogole...jedyny plus to dynamiczne IP...mozna Rapidshare'a troszke pooszukiwac...