Ryczów i Półwieś
Forum dyskusyjne mieszkańców

FAQ | Szukaj | Regulamin | Użytkownicy | Statystyki | Rejestracja | Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Internet w Ryczowie
Autor Wiadomość
mario_b 

Wysłany: 20 Stycznia 2009, 15:21   Internet w Ryczowie

Witam!
Postanowiłem zrobić małe zbiorcze porównanie firm jakie udostępniają internet w naszej okolicy. Liczę, że podeślecie mi nazwy firm i ich stronki, ewentualnie cenniki. Wiem, że radiowy udostępniają przynajmniej cztery firmy. Wiem o Rysnecie i o firmie z Kępek. A reszta? Ja korzystam z neostrady, słyszałem że coś podobnego w technologii adsl udostępnia też Orange... i zwie się to Orange Freedom (nie mylić z Orange free) - ceny niższe niż w tp a niczym nie różni się od neostrady i jeszcze dostaje się pakiet smsów i złotówek na telefon w tej sieci.

adekkkk 

Wysłany: 22 Stycznia 2009, 20:22   

Ja również korzystam z neostrady;) Teraz jest wiele różnych ofert;) Ale z tego co słysze to większość ma neostrade albo radiówke;) A z kąd to juz nie pytam ale najszczęściej jest to Rysnet, na którego co raz więcej użytkowników się skarzy;) Neostrade mam bez lifebox'a tak to sie chyba pisze xD płace za 1 mb/s chyba 50 zł o ile sie nie myle;) PZDR

blady22 

Wysłany: 28 Stycznia 2009, 20:41   

tez posiadam Neostrade ale mnie ona mnie denerwuje juz powoli...co chwile przeciazone i wogole...jedyny plus to dynamiczne IP...mozna Rapidshare'a troszke pooszukiwac... :viva:

werbe 

Wysłany: 29 Stycznia 2009, 21:44   

Ja mam Netie... i hula. ok

Odpowiedz do tematu