Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Półwieś
Wysłany: 26 Listopada 2007, 21:52
Ludzie!!!!! Dlaczego nie g^3osujecie na witryne naszej szko^3y w konkursie Edusek?!?!?!?!?! JePli uczniowie, nauczyciele i mieszkancy naszych miejscowoPci nie popr+/- i nie wypromuj+/- sie sami, to kto to ma zrobiae?
Wszyscy przy^3+/-czamy sie do akcji glosuj na strone ZSP w Ryczowie!!!!!!! gimryczow.iap.pl lub spryczow.iap.pl
Ludzie!!!!! Dlaczego nie g^3osujecie na witryne naszej szko^3y w konkursie Edusek?!?!?!?!?! JePli uczniowie, nauczyciele i mieszkancy naszych miejscowoPci nie popr+/- i nie wypromuj+/- sie sami, to kto to ma zrobiae?
Wszyscy przy^3+/-czamy sie do akcji glosuj na strone ZSP w Ryczowie!!!!!!! gimryczow.iap.pl lub spryczow.iap.pl
moze dlatego ze juz do niej nie chodze ale po prostu ze ja wspominam
zreszta co mnie obchodzi jakis tam ZSP
_________________ nieokrzesany majowy wiatr
nieokiełznany milowy las
nieopisany pierwiastek, nieład....
no tak AP wcześniej WSP (wspomozenie seksualne politechniki) hehe a za nie dlugo bede chyba UP (uniwerek pedagogiczny ) mam nadzieje ze nie he he pozdrowionka babajaga co tak chesz rzucic plecak ???
_________________ Młody kojot rozpoczyna swoją wędrówkę, w której napotyka całą gamę przedstawicieli "zwierzęcego" gatunku...
Przez starożytne krainy przejdzie Wędrowiec, a śladem jego podążać będzie chaos.